Mångfaldens Café

02.04.2018

Mångfaldens Hus är ett litet mysigt café som ligger strax utanför Nykvarns kärna (i Turinge). I caféet serveras det både mat och hemlagat. Utbudet på fikabröd är ganska begränsat men deras mjuka kakor är riktigt goda. I anslutning till caféet ligger Mångfaldens hus som är en riktig pryttelbutik, så för den som gillar krimskrams så kommer du få ditt lystmäte i butiken.

Sommartid finns det bord och stolar utanför, men miljön kanske inte är världens mysigaste. Dock är närheten till södra Stockholms finaste golfbana Vidbynäs ett stort plus. Där hittar man oftast mig när jag inte sitter på cykelsadeln.

Men eftersom dom inte har så mycket som redan är färdigt, så är det bra att veta att om du ska fika/äta på Mångfaldens Café...
Så är det bra om du har gott om tid!

Vi i cykelgänget brukar inte fika där så ofta eftersom det tar så lång tid, och vissa får sitt nästan precis när det är dags att åka.


Jag rekommenderar:

Äppelkaka med vaniljsås. Även om jag kanske kan tycka att själva kakan var en aning söt tillsammans med den söta vaniljsåsen, samt att jag gärna hade velat ha mer kanelsmak. Så var det en riktigt god kaka.

Betyg

Bullar

Ok bullar men inget speciellt.

MM

Utbud

Klent utbud på fikabröd, men bättre på mat.

MM

Miljö

Mysig miljö på insidan, men att sitta ute vid en grusplan är ju kanske inte så mysigt.

MM

Cykelvänlighet

Sommartid så är det ett perfekt ställe att stanna till på rent geografiskt, men dock ett stort minus med att vilan kan bli i längsta laget. Vintertid är det svårt att ha uppsikt över cyklarna då serveringen ligger i den inre delen av restaurangen, och då är det omöjligt att se cyklarna.

MM

Hitta dit:

Mångfaldens Café

ÖPPETTIDER
MÅ-FR: 11-18
LÖ-SÖ: 11-16

Mångfaldens Hus
GAMLA STRÄNGNÄSVÄGEN 341
155 91 Nykvarn