MR Cake

09.07.2018
När jag fick höra att konditorduon Roy Fares och Mattias Ljungberg skulle starta ett Café så kunde jag knappt vänta tills dom öppnade.


Med en djup passion för hantverket och en stor kärlek till den svenska café-kulturen vill de erbjuda något extra för alla besökare. Med USA-inspirerade bakverk av högsta kvalitet och en miljö med varm och skön hemmakänsla ska ett besök hos MR Cake vara något man minns och längtar tillbaka till.

Med MR Cake har Roy och Mattias som mål att skapa det café de själva alltid velat gå till, men aldrig riktigt hittat.


Jag kan bara konstatera att det är VÄLDIGT tur att jag inte bor i närheten för varje gång jag besöker dom så blir det massor med fikabröd och väldigt dyrt!!!


Ska du ta en fika i huvudstan så måste prova MR Cake!!!

Jag rekommenderar:

ALLT!!! Men det senaste jag provade var deras Brioche Rabarber- och jordgubbsbulle, Brioche Citronbulle men godast av allt var en fylld munk med Salted caramel!!!

Betyg

Bullar

Stort utbud av himmelska bullar

MMMMM++

Utbud

Grymt utbud på bullar, tårtor och allt däremellan.

MMMMM++

Miljö

På insidan är cafét mörkt och mysigt där den helt otroliga disken med godsaker fullkomligen knockar dig när du kommer in. Det är dock ganska litet med tanke på den hype som cafet har, så det går ganska fort att fylla det. Utsidan är ett litet torg med trafikerade vägar, så där är det inte så mysigt att sitta.

MMM

Cykelvänlighet

För att ligga mitt inne i stan så är det en helt ok plats att cykla till, dock krävs det att du kan sitta ute om du vill ha uppsyn över din cykel för det finns inte en chans att du ser den om du sitter inne. Men närheten till Humlegården gör ju att du i värsta fall handlar ditt fika och sedan rullar några hundra meter till parken och avnjuter dina godsaker där istället.

MMM

Hitta dit:

MR Cake

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag - 7.30 - 19.00
Lördag - 9 - 18.00
Söndag - 9 - 18.00

Adress: Rådmansgatan 12, Stockholm

Maila dina frågor och beställningar!
info@mrcake.se
Ring oss på 08-40017190