Daimfudge
			            
	13.01.2020
			        I år så fick min familj önska vad jag skulle baka till julens efterrättsbord, min syster Malin önskade sig Daimfudge... TUR för den var ju sjukt gott!!!
Omdöme: Inte så svårt att göra men man måste vara med hela tiden när man kokar fudgen!
Svårhetsgrad: 1 / 5
Du behöver :
3 dl grädde
1 dl ljus sirap
3 dl strösocker
50 gram smör
200 gram mjölkchoklad med Daim
Topping: 
2 hackade dubbeldaim
Gör så här:
- 
Klä en form cirka 15x15 cm med bakplåtspapper. 
- Mät upp grädde, sirap och 
socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp till 120 grader, använd gärna en termometer. 
- Ta bort från plattan, bryt och vänd sedan ner 
chokladen och smöret i den heta smeten och rör försiktigt tills smeten är jämn och 
blank. 
- Vänd upp fudgesmeten i formen. 
- Strö över hackad daim. 
- Ställ sedan kallt över natten.
- Skär sedan lagom stora munsbitar med en vass kniv.
